Vakuudeton Kulutusluotto ja vertailu

luottoaVakuudeton kulutusluotto on on tyypillisesti toiselta nimeltään pikalaina tai sitten nykyajan kielessä paremmin tunnetuksi tullut pikavippi! Kulutusluottoa ilman vakuuksia tyypillisesti myöntää niin suomessa toimivat pankit kuin yksityisella sektorilalla toimivat lainaajat, kuten pikavippiyritykset ja vähän isommatkin rahoitusalan yritykset.
Luoton saanti ei pitäisi olla mikään ongelma mikäli lainan hakija on täysi-ikäinen eli 18 vuotias (jotkut kulutusluottoja tarjoavat firmat vaativat 21 tai jopa 24 vuoden iän) ja hakijalla ei ole maksuhäiriökintöjä.
Vuoden 2010 alussa tuli voimaan laki missä pienlaina yrityksien asiakkaiden on ennen lainan myöntämistä tunnustauduttava sähköisesti esim. verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkee lainaa voidaan hakea joko puhelinsoitolla, tekstiviestitse tai sitten ihan sähköisella lomakkeella internetsivujen kautta. Pankeista haettavan lainan korkoprosentit ovat yleensä hieman pienempiä kuin yksityisien pikalaina yrityksien tarjoajien.
Yleensä pankista haettaessa lainan saanti suoraan tilille ei tapahdu hetkessä vaan käsittelyajat voivat olla pitkiä. Netin kautta toimivat pienlainayritykset mainostavat jopa että lainaa on mahdollista saada suoraan tilille! Teimme pienen vertailun lainanantajista joka on nähtävissä joko etusivulla kulutusluotto heti tai sitten vertailusivuillamme kulutusluotto vertailu

Listasimme vertailuksi joitain kulutusluottoa, pikavippi/pienlainoja tarjoavia yrityksiä, jotka tarjoavat lainaa 1000€ asti ja siitä eteenpäin!  Kannattaa aloittaa tutkailu näistä firmoista, jos etsii sellaista sopivaa ja edullista kulutusluottoa 2017!

Ferratum
Lainamäärä mitä yritys myöntää on 50-1000€. Todellinen vuosikorko vaihtelee laina-ajan mukaan. Yritys mainostaa sivuillaan “kukaan ei maksa 1000% vuosikorkoa Ferratum pikalainasta”, yritys myös mainostaa että sen lainoissa ei tule mitään yllätyskuluja eli ns. piilokuja. Rahojen maksuu tapahtuu yrityksen mukaan suoraan tilille periaatteella. Joka päivä klo. 8-22 mutta sunnuntaina rahat maksetaan tilille klo. 12-21
Nopsalaina
Nopsalaina myöntää hieman isomman lainamäärän aina 6000€ asti. Pienin myönnettävä lainamäärä on 500€. Yritys mainostaa sivuillaan lainojensa koroista seuraavasti “korkomäärä muodostaa 9-14 % lainasummasta vuodessa. Korkomäärään lisätään asiakaskohtainen marginaali.”. Lainanhakijan on oltava 18 -vuotias. Lainahakemus tehdään netissä!
Euroloan
Euroloanilta on mahdollista saada pienlainaa aina 1000 euroon asti alkaen 50 eurosta! Euroloan käyttää sähköistä tunnustautumista sivuillaan ja tämän jälkeen lainaa on mahdollista anoa vaikkapa tekstiviestillä. Euroloan ilmoittaa sivuillaan muutaman korkoesimerkin lainoilleen, 200 € laina 60 vuorokautta maksuajalla 807,8% ja 300 € laina 90 vuorokautta maksuajalla 582,6%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *