Paras Pikaluotto

Pikaluotto on pieni rahasumma, jonka voit lainata ilman vakuuksia ja takauksia. Pikaluotot tunnetaan usein myös nimellä pikavippi, pikalaina, vippi, pienlaina ja yksityislaina. Kulutusluotoista pikaluotot eroavat kokonsa suhteen: Kulutusluotot ovat selkeästi suurempia ja niille myönnetään usein pidemmät maksuajat. Suuruudeltaan keskiverto pikaluotto on noin 50-500 euroa, mutta osassa listaamistamme palveluista, voit ottaa lainaa jopa 1000 euroon saakka. Katso myös lainaa 1000 euroa.

Pikaluottoyritysten kohdalla, me osaamme hommamme, ja tiedämme, mitkä yritykset ovat luotettavia ja mitkä eivät. Suosittelem

mekin, että otat pikaluottosi joltain isoista toimijoista, jotka ovat olleet alalla jo pitkään. Alta löydät lyhyen listan parhaista pikavippifirmoista.koroton pikavippi

Ok Money

OK Money myöntää pikavippejä kaikille yli 18-vuotiaille, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Täysi-ikäisyyden lisäksi sinun tulee asua vakituisesti Suomessa.

 • Suuruus: 50-1000 euroa
 • Laina-aika: 14, 30, 60 tai 90 päivää

Ota pikavippi tästä >>

Vippi.fi

Vippi.fi on yksi alan suurista suomalaisista toimijoista. Vippi myöntää lainaa 50-400€ pikavippeinä, 500-1000 euroa pienlainoina ja jopa 500-2500 euroa kulutusluottoina. Vippi.fi on yksi Suomen halvimmista pikaluotoista.

 • Suuruus: 50-2500 euroa
 • Laina-aika: 7, 14, 30 tai 60 päivää

Luotettava pikavippi – Vippi.fi tästä >>

Vivus.fi

Vivus.fi tarjoaa ensimmäisen 0-300 euron suuruisen lainan ilmaiseksi. Toisena lainana voit ottaa 0-400 euroa.

 • Suuruus: 0-400 euroa
 • Laina-aika: 0-30 päivää

Ota ensimmäinen pikaluotto ilmaiseksi tästä! >>

Risicum Capital

Risicum Capital myöntää pikalainoja 50-400 euroa ja pienlainaa 500-1000 euroa. Risicumilta saat myös Suomen parhaat kulutusluotot aina 1000 eurosta 4000 euroon asti. Suosittelemme isomman lainan tarvitsijoille!

 • Suuruus: 50-4000 euroa (Kulutusluotot 1000-4000€)
 • Laina-aika: 14-90 päivää vipeille, 12-36 kuukautta kulutusluotoille

Risicumilta joustava kulutusluotto >>

Pikavippi.fi

Pikavippi.fi on yksi Suomen tunnetuimmista lainafirmoista. Lainaa heiltä saat 50-2500 euroa. Maksuaikaa 400-2500 euron kulutusluotoille saa parhaimmillaan jopa 24 kuukautta! Pikavipin verkkohakemus on ilmainen.

 • Suuruus: 50-2500 euroa
 • Laina-aika: 14, 30 tai 60 päivää vipeille, 6-24 kuukautta kulutusluotoille

Perinteinen ja luotettava: Pikavippi.fi >>

Ferratum

Ferratum lainaa kaikille yli 20-vuotiaille Suomen kansalaisille, joiden luottotiedot on kunnossa. Ensilainaa myönnetään 50-200 euroa. Kanta-asiakkaille maksimisumma on 1000 euroa.

 • Suuruus: 50-1000 euroa
 • Laina-aika: 15-90 päivää

Edullinen pikaluotto: Ferratum >>

Katso myös Euroloan pikavipit 50-1000€ tästä!

Pikaluotto vastuullisesti

Muistathan, että lainaa ei tule ottaa turhaan. Pohdi aina tarkkaan, mihin rahat olet käyttämässä ja onko sinulla muita vaihtoehtoja. Pikaluottoja myönnetään päivittäin todella runsaasti ja yrityksiä on nykyään kolmetoista tusinassa.

Vuosikorko pikaluotoissa on aina varsin korkea, joten maksuvaikeuksiakin saattaa ilmaantua. Pikavippifirmoja on syytetty usein muun muassa koronkiskonnasta ja tietojen pimittämisestä. Lakiuudistukset ovat kuitenkin tuoneet pikaluottoalaan varmuutta ja läpinäkyvyys on lisääntynyt.

Pikaluottojen myöntäminen on täysin laillista, vaikkakin sitä harjoittaville yrityksille usein hyvin tuottoisaa. Pikaluoton voit ensimmäisellä kerralla ottaa alla mainittavalla tavalla myös ilman kuluja.

Pikaluottoja ei suositella otettavaksi spontaanisti. Pikavipit sopivatkin ainoastaan niille, jotka ovat hoitaneet taloutensa kunnolla ja vastuullisesti. Mikäli olet jo valmiiksi velkaantunut, suosittelemme ottamaan yhteyttä velkaneuvontaan ennen pikaluoton ottamista.

Mikäli olet hoitanut talouttasi hyvin, tiedät mihin lainan tarvitset ja lainatarve ei ole pitkäaikainen, on pikalaina hyvä apu äkilliseen rahantarpeeseen. On hyvä myös huomioida, että muutamassa palvelussa ensimmäinen pikavippi voi olla jopa koroton. Voit maksaa pikalainalla esimerkiksi ystäväsi lahjan, viikon ruoat tai autosi korjauksen. Älä ota lainaa kuitenkaan laskujen hoitamista varten.

Jos olet jo menettänyt luottotietosi, sinun on turha yrittää ottaa lainaa. Toistamme: Luottotiedoton ei voi saada pikaluottoa netistä.

Vertaa pikaluotot löytääksesi edullisin

Pikaluottoja kannattaa kaikkien muidenkin lainojen tapaan verrata. Kuitenkin ottamalla lainan Vivukselta, voit olla varma, että halvempaa et muualta löydä. Vivus.fi nimittäin tarjoaa ensimmäisen lainan ilmaiseksi! Ilmainen pikaluotto voi olla suuruudeltaan 0-300 euroa ja takaisin joudut maksamaan vain lainaamasi summan. Suomen suosituimmat pikavipit nopeasti ja edullisesti vippi.fi:stä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *